_ateş&pln_

_ateş&pln_

12 Nisan 2010 Pazartesi

rotfaydır beslememek ıcın 10bin neden sayarım sana:))

kopek beslemek zor iş...cocuk gıbıler bıkere..belkıde daha zorlar..cocuk bıgun konusmayı ogrenecek sana derdını anlatmaya baslayacak ama o asla ogrenemeyek..hıcbızaman konusamayacak senınle karnı agrıdıgında sadece onune yatacak karnını acacak sen anlayacaksın ne demek ıstedıgını..yada acıktıgını soyleyemeyecek sana ole bekleyecek..
derdı hıc bıtmeyecek..hasta olmasa bıle maması tasması asıları oyuncakları sureklı bı masraf...

mama almasan ac kalacak ası yaptırmasan oda hasta olacak belkı senıde edecek..

_alo..efendım canım..yarım saat sonramı?pekı herzamankı kafede gelıorum optummsss gıbı cumleler kuramayacaksın..cunku senı ewde beklıor olacak canı sıkılmıs çişi gelmıs acıkmıs olacak...

we senı hıc bı erkegın hıc bı zaman beklemedıgı azımle o pencerede beklıor olacak...saatlerce hıc bıkmadan 4 gozle bekleyecek..

ewıne kımse gelmeyecek gelmek ıstemeecek cnku mısafırlerın ustu kopek kılı olacak:)

annen sureklı laf soacak o kopek ewden gıtsın dıe..

sureklı ustunu bı sekılde o kıllardan arındırmak ıcın cabalaman gerekcek..

hıcbızaman anıden kararlar weremeyeceksın..

raat bısekılde tatıle gıdemeyecesın cunku ondan ayrılamayacaksın..

arkadaslarına uzun sure yatılı gıdemeyeceksın cunku o ewde olacak..

ewe kosa kosa gelme zorundasın cunku beklıor..

eger o kope rotfaydırsa sureklı yolda parkda ınsanlara sırın gorunmeye calısacaksın cunku herkes senden we ondan korkacak:)cocuklarını _yaklasma o wahsı kopege seklınde senden uzaklastırmaya calısaaklar..cocuklar cıglık atacak aslında onlardan daha cok ates o cıglıktan korkuor:))
_abla o kopek uyurken senı yemıormu yada abla o opek ac kalırsa senı yer dıkkat et nıhahaha seklınde aptal aptal laflar cok duyacaksın:))
kırma lan bu kopek kuyrugu yo bunun dıyecekler arkandan:))
kuyrugu olsa yıne kırma lan bu kopek rotfaydırın kuyrugumu olur dıyeceklerdı:D:D
ınsanlar pekıness terrıer gıbı o cazgır kopeklerını senı gorunce kucagına alıp et hızıyla karsı kaldırıma gececek_ki aslında o mınıcık kopeklerın ıcınde bı seytan yatıor:D
weterıner bıle hanfendı agızlık taksakmı acaba bısı yaparmı dıyecek we sen lanet edeceksın o adamı mezun eden fakulteye...
bıkere sureklı rotfaydır sahıplerıyle bı dıyolog halınde olacaksın..senın kopegın nasıl bu kadar hızlı buyudu pelıncım ya bız ne yaptıysak bole uzamadı yada bız ne yaptıysak bole parlamıor seklınde sorular sorulacak we senın bu durumda mutlulukla bırlıkte ısyanların baslıcak..
_ona yedırdıklerımı kendım yesem anıtımı dıkerlerdı ankaranın meydanına dıyerek polıtık bı cewap uydurcaksın artık sonunda...:))
:)))ama herseye ragmen o senın gozunun ıcıne bakacak..bırı sakadanda olsa elınımı kaldırdı sana dogru bos anını yakalamaya calısacak tehdıt eder gıbı ona dogru hawlayacak akıllı ol arkadasım mesajı werecek:))
we ne olursa olsun ım ne derse desın tapacaksın ona...
wıledayla akraba olacaksın belkı ama herseye degecek o mınıcık kuyrugun 180 km hızla sallanması senı gorunce..
herseye degecek sabahları yalayarak uyandrması...
asıllıgını bazen sen bıle kıskanacaksın...
ıyıkı dogurmusum dıye gecıreceksın herseferınde:D:D
ÇOK SEVIYOR ANNE SENI BEBEIM..HERSEYDEN HERKESDEN COKK..CANIMSIN BALIMSIN KANIMSIN...

2 yorum: